Nissen som fikk grønne meslinger

Historien om da nissen fikk grønne meslinger hadde premiere i Trondheim i desember 2015. Senere har den vært på barnehage og skoleturné i Oslo i 2016 og 2017, samt under Vinterlysfestivalen ved Nordland Teater i 2018. Tilsammen er forestillingen spilt over 50 ganger for over 1500 barn.

Regi: Kenneth Dypvik-Simonsen
Produsent: Kenneth Dypvik-Simonsen/Bare Teater

Manus: Kenneth Dypvik-Simonsen og Aimee Kaspersen.

Med: Line Brå Johansen/Morten Elvestad (2017-2018), Håkon Smeby/Marie Haug Myhr (2016), Aimee Kaspersen/Per Christian Mollan (2015).

Om forestillingen:

Det er jul igjen, men julenissen vil heller sove enn å dra på jobb, siden ingen tror på nissen lenger uansett. Nissemor er opptatt med å pynte til jul, og prøver å vekke nissen i tide til å levere alle julegavene. Men nissen er smart, og later som om han er syk for å slippe å dra på jobb. Men det lønner seg ikke å lyve, og ganske snart har nissen fått en livsfarlig sykdom…

Eller har han det? Har Nissemor som vanlig et godt råd på lur? En forestilling for alle barn og voksne som av og til ikke har lyst til å stå opp om morgenen!

Forestillingen passer for barn fra 3-8 år, og er laget for å kunne vises på enkle scener og stiller ingen tekniske krav til lys eller lyd.

Les mer her